Szolgáltatások

Cégeladás tartozással (Kft. Bt. Zrt. eladása)

Vállaljuk

régen bejegyzett, működő, komoly pénzforgalommal rendelkező, akár milliós nagyságrendű adóssággal terhelt cégek  – Kft. Bt. Zrt. – eladását, adásvételének lebonyolítását. Partnereink túlnyomó részt olyan kül – illetve belföldi befektetők, akik olyan cégeket keresnek megvételre, melyek pénzügyi mutatóik alapján pályázat, illetve a rendeletben meghatározott 6 hónap türelmi idő letelte után hitelképesek.
Kft. Bt. Zrt.  eladása -, kiközvetítése akár tartozással is, cégek eladása a teljes adósságállomány átvállalásával.

Cégátvétel adósságátvállalással adósságrendezéssel

Bizonyára Ön is tudja, hogy az elmúlt években több új jogszabály módosítás is történt annak érdekében, hogy jelentősen megnehezítsék, illetve ellehetetlenítsék a köztartozással, adó és járuléktartozással bíró cégek üzletrészeinek szabadon történő átruházását.

“A 2012.03.01.-i jogszabályváltozás értelmében, a 15 millió Ft feletti adósságot (köztartozást, járuléktartozást) felhalmozott cégek esetében, az üzletrészek átruházása csak a hitelező hozzájárulásával -, illetve könyvvizsgáló által hitelesített köztes mérleg beadásával lehetséges.
  2014-ben ez a jogszabály annyiban módosult, hogy a cég üzletrészeinek átruházása, már a 3 millió Ft-ot meghaladó köztartozás esetén is könyvvizsgálathoz kötött.”

Mi 2019-ben, a jogszabályváltozások után is megoldjuk problémáit!

Alábbi ajánlatunk csak abban az esetben érvényes, ha még nem indult felszámolás, vagy csődeljárás a cég ellen.
(Végrehajtás, végelszámolás NEM AKADÁLY!)

Vállaljuk eladósodott veszteséges, akár több milliós tartozással – bírsággal, adótartozással, járuléktartozással (köztartozással) terhelt, banki -, tagi kölcsön -, tagi hitel és házipénztár gondokkal küzdő csőd közeli cégek …

  • Kft.-k, Bt.-k, Kkt.-k, Kht.-k, Zrt.-k átvételét és kiközvetítését a teljes adósságállomány átvállalásával bel -, esetenként külföldi partnerek részére, kedvező feltételekkel.

Hivatalos gyors ügyintézés, teljes jogi garancia.

“Az ajánlat – ‘banki tartozás átvállalása’ – része csak abban az esetben működik, ahol a pénzintézet nem vonta be az ügyvezetőt, mint készfizető kezest. Ha igen, a banki tartozástól nem, ellenben minden más adósságtól megszabadul.”

Átadott cégének új székhelyet biztosítunk, majd 12 hónap elteltével a céget felszámoltatjuk.

Problémás cégek adás vétele (cégeladás – üzletrész átruházás) 

Vállaljuk

üzletfeleink megbízásából, olyan adóssággal terhelt problémás cégek megvásárlásának, illetve megvételének lebonyolítását, melyek megfelelnek a cégvásárlás, cégeladás feltételeinek. Eladó Kft. Bt. Zrt. kiközvetítése, adásvételének lebonyolítása, akár adóssággal is..

Cégmegszüntetés (Kft. Bt. megszüntetése, felszámolás, végelszámolás)

Cégek hivatalos megszüntetését – Kft. Bt. végelszámolását felszámolását – nem vállaljuk, mivel ez az eljárás minden szempontból kedvezőtlenebb ügyfeleinkre nézve mint az általunk javasolt megoldás, a cég átadása.
Bizonyára Ön is tudja, hogy egy végelszámolás vagy felszámolási eljárás akár évekbe is beletelhet nem beszélve arról, hogy ezek kimenetele erősen kétséges és nem is olcsó. Bár egy cég (Kft. Bt. Zrt.) megszüntetésének, végelszámolásának kezdeti költségei kedvezőnek tűnhetnek, azonban a tapasztalat sajnos az, hogy nincs az a könyvelésileg rendben lévő cég, melynek végelszámolása lezajlana bírság nélkül, mely esetenként akár több milliós is lehet.

Cégalapítás Cégmódosítás – Ügyvezető kölcsönzés
Cégalapítás

Vállaljuk

Bt. Kft. Kkt. Kht. Zrt., cégek alapításának illetve módosításának teljes körű lebonyolítását, EU-s adószám, On-line befizetés.
Az eljárás elektronikus úton történik, Önnek csak 20 perc idejébe kerül, amíg aláírja a papírokat.


Ügyvezető kölcsönzés

Ha Ön úgy dönt, hogy bármilyen megfontolásból nem kívánja nevét adni a vállalkozásához vagy valamilyen okból nem alapíthat céget, mi

Vállaljuk,

hogy Ügyvezetőt biztosítunk Önnek akár új cég alapításához, akár egy meglévő, működő céghez kölcsönzünk Önnek ügyvezetőt tervei megvalósításához.

Székhelyszolgálat

Székhelyszolgáltatási tevékenységünk jelenleg szünetel.


Fontos!!!

Óvakodjon a nagyon kedvező megtévesztő ajánlatoktól, Pl. ingyenes cégalapítás. Jogi szolgáltatást nem végezhet gazdasági társaság. Ön közvetlenül az eljáró ügyvéddel áll szerződésben harmadik fél közbeiktatása nélkül.